O PODJETJU

 

Podjetje KIM d.o.o. deluje že od leta 1990. Poslovalo je kot manjše zasebno podjetje s pretežno dejavnostjo kovinsko predelovalne proizvodnje in montaže kovinskih konstrukcij in njihovih delov. Kasneje je podjetje izkoristilo tržne priložnosti, zato se je pojavila potreba po povečanju proizvodnih kapacitet. Na podlagi pridobljenih izkušenj smo izvedli temeljito reorganizacijo in se tako v letu 2004 preselili v lasten poslovno - proizvoden park, kjer izdelujemo razne kovinske izdelke in opravljamo storitve po željah naših naročnikov.


V podjetju se ukvarjamo z razvojem, projektiranjem, tehničnim svetovanjem, proizvodnje, montažo in servisiranjem tehnološko-ekološke opreme, dvigalnih in transportnih naprav, kovinskih konstrukcij in njihovih delov, filtrskih naprav,tlačnih posod, oprem za separacijo, tehnoloških ventilatorjev, protihrupnih zaščit, zalogovnikov, rezervnih delov za asfaltne baze ter raznovrstno industrijsko opremo.

 


 • kovinske konstrukcije in njihovi deli
 • dvigalne in transportne naprave
 • tehnološko - ekološko opremo
 • filtrske naprave
 • tlačne posode
 • opreme za separacijo
 • izdelava tehnoloških ventilatorjev z vso pripadajočo dokumentacijo
 • protihrupne zaščite
 • zalogovnike z pripadajočimi jeklenimi konstrukcijami
 • rezervne dele za asfaltne baze


KIM kovinsko podjetje d.o.o. se nahaja v industrijski coni Leskovec, na mestni vpadnici v Krško le nekaj kilometrov oddaljenosti od avtocestne povezave Ljubljana - Zagreb.

 

Z visokotehnološko opremo, strokovno usposobljenim kadrom ter dolgoletnimi izkušnjami v okviru naših proizvodnih panog, sledimo trendu zagotavljanja celovitih rešitev od idejne zasnove do končno dovršenih produktov, skladnih z visokimi standardi in zahtevami današnjega časa.


 

ZGODOVINA PODJETJA


Podjetje KIM je bilo ustanovljeno leta 1990, razvilo pa se je iz manjše obrti KTV – Kleparstvo Turk Valentin, katerega poslovna tradicija sega v leto 1979. V preteklih letih je podjetje pridobilo veliko izkušenj na različnih panogah v okviru kovinsko predelovalne stroke.


Z leti je podjetje povečevalo število zaposlenih, ter povečevalo in posodabljalo svoje proizvodne zmogljivosti. Leta 2004 pa se je podjetje preselilo na novo lokacijo, v nov lasten poslovno proizvodni objekt.


 

CILJ


Glavni cilj podjetja je nenehno izboljševanje kvalitete proizvodov in storitev, popolno zadovoljstvo naših kupcev, zagotavljati stalno kontrolirano rast podjetja in zadovoljstvo zaposlenih.VIZIJAPrizadevamo si, da bi naši proizvodi po kakovosti in tehničnih rešitvah presegali pričakovanja odjemalcev, s katerim gradimo naš odnos. S tem želimo nadaljevati tudi v prihodnosti in se še bolj truditi utrditi vezi z obstoječčimi, kakor tudi navezati stike z NOVIMIpartnerji. Prizadevamo si pri iskanju novih poslovnih partnerjev oz. novih poslovnih možnostih, saj bi želeli naš proizvodni program tržiti v večjem obsegu tudi na tujem trgu.


 

PROIZVODNE POVRŠINE


Naš poslovno proizvodni objekt se razteza na površini 3500 m2:


  • 1300 m2 proizvodnih površin
  • 480 m2 upravno - poslovnih površin
  • 1650 m2 manipulativnih površin


OSNOVNI PODATKIIme podjetja: KIM Kovinsko podjetje d.o.o.

 

Naslov: Ul. 11. novembra 49, 8273 LESKOVEC PRI KRŠKEM

 

Telefon:  +386 (7) 48 82 395

 

Telefon:  +386 (7) 48 82 393

 

Fax:  +386 (7) 48 82 392

 

Transakcijski račun SKB: 03155-1006708607

 

Identifikacijska številka: SI62049755

 

Davčni zavezanec: DA

 

Matična številka: 5371295

 

E-mail: External link opens in new tab or windowkim@siol.net

 

External link opens in new tab or windowhttp://www.kim.si